Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1479 posts, 306791 views
📖 Pagination options
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Victor92
Liniile Ratb (112 si 135) din zona circula pe traseele obisnuite.Revin si eu diseara cu un reportaj realizat acum 20 de minute
Utilizator anonim wrote:
De la ora 15:00 se circula pe tot pasajul si in zona de la sol. Lucrare finalizata. Revin cu reportaj. De la ora 16:00 era vorba sa revina si RATB pe trasee normale.
Oprescu nu taie panglici.
Liniile Ratb (112 si 135) din zona circula pe traseele obisnuite.Revin si eu diseara cu un reportaj realizat acum 20 de minute
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Foarte frumos, dar sper ca nu pleaca inca. Mai sunt niste trotuare neterminate!
Foarte frumos, dar sper ca nu pleaca inca. Mai sunt niste trotuare neterminate!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Alea au ramas pentru la noapte si maine, ca e trafic lejer. Mai au de terminat si iluminatul arhitectural de pe marginea pasajului care e asemenator cu cel de la Basarab.
Alea au ramas pentru la noapte si maine, ca e trafic lejer. Mai au de terminat si iluminatul arhitectural de pe marginea pasajului care e asemenator cu cel de la Basarab.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Bine de stiu, m-a dus gandul ca pleaca si lasa totul balta.
Bine de stiu, m-a dus gandul ca pleaca si lasa totul balta.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Pai acum pot finaliza ca doar a fost inaugurat ... pot finaliza si peste 5 luni
Pai acum pot finaliza ca doar a fost inaugurat ... pot finaliza si peste 5 luni
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Care-i faza cu reclama din 'background'? A cui este? Cine-o plateste?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
A lui Oprescu, si e pusa pe un stalp RATB...
ByOnu wrote:
A lui Oprescu, si e pusa pe un stalp RATB...
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
E campanie electorală. Sper să nu-l ajute şi să piardă primăria.
E campanie electorală. Sper să nu-l ajute şi să piardă primăria.
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Pana ajung in zona daca ma poate lamuri cineva. Daca fac dreapta de pe Barbu Vacarescu si vreau sa merg la Politia circulatie cum fac stanga spre parcarea lor ca parca pe mijloc e o insula cu pomi.
Pana ajung in zona daca ma poate lamuri cineva. Daca fac dreapta de pe Barbu Vacarescu si vreau sa merg la Politia circulatie cum fac stanga spre parcarea lor ca parca pe mijloc e o insula cu pomi.
- Mokele
-
Posted:
-
Mokele
E linie dubla continua si ieri era plin de garcea la panda plus coada de masini in spatele meu. A trebuit sa trec si al doilea pod si sa fac giratoriul ca sa ma duc la DPRCIV.
Sper din toata inima ca astia sa-si faca un trotuar in fata si sa-si aduca la nivel aleile de acces cu soseaua.
E linie dubla continua si ieri era plin de garcea la panda plus coada de masini in spatele meu. A trebuit sa trec si al doilea pod si sa fac giratoriul ca sa ma duc la DPRCIV.
Sper din toata inima ca astia sa-si faca un trotuar in fata si sa-si aduca la nivel aleile de acces cu soseaua.
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Inseamna ca alta solutie nu exista, din pacate. Trist.
Inseamna ca alta solutie nu exista, din pacate. Trist.
- alex230ro
-
Posted:
-
alex230ro
cred ca se poate intoarce la urmatorul pot pe sub el,practic la fel cum intoarce 112 si 135.
cred ca se poate intoarce la urmatorul pot pe sub el,practic la fel cum intoarce 112 si 135.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Scuza-ma, dar ala sigur nu e stalp RATB.
1. stalp RATB pentru ce? ca doar tramvaiul are stalpi vechi de beton pe centru soselei, nu pe margine.
2. pe un stalp RATB cu siguranta nu poti pune asemenea monstruozitate, fizic nu rezista.
Deci este un stalp special pentru publicitate, care cu siguranta nu-i a primariei, deci d'asta eram curios cine-o plateste.
subway guru wrote:
...e pusa pe un stalp RATB...
Scuza-ma, dar ala sigur nu e stalp RATB.
1. stalp RATB pentru ce? ca doar tramvaiul are stalpi vechi de beton pe centru soselei, nu pe margine.
2. pe un stalp RATB cu siguranta nu poti pune asemenea monstruozitate, fizic nu rezista.
Deci este un stalp special pentru publicitate, care cu siguranta nu-i a primariei, deci d'asta eram curios cine-o plateste.
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Am fost sa ma dau pe pod. La Circulatie nu e linie dubla continua e insula cu pomi se poate insa intoarce la pod pe dedesubt, e decent nu e foarte departe. Se mai lucra si azi pe ici pe colo. Ce am remarcat este ca pe breteaua opusa de Nusco canalele sunt cam 1-2 cm sub nivelul asfaltului si trebuie sa le ocolesti.
Am fost sa ma dau pe pod. La Circulatie nu e linie dubla continua e insula cu pomi se poate insa intoarce la pod pe dedesubt, e decent nu e foarte departe. Se mai lucra si azi pe ici pe colo. Ce am remarcat este ca pe breteaua opusa de Nusco canalele sunt cam 1-2 cm sub nivelul asfaltului si trebuie sa le ocolesti.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)
•
Choose destination