Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 536745 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 194

📖 Pagination options
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Aron

Se paote trece usor peste acele galme..doar ca se compenseaza faptul ca acolo este alta mentalitate....iar soferii respecta regulile...la noi ba....si imi place cum apara in poza un autobuz pe linia 105 :P  :roll:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Daca la noi se pun galme le zmulge dorel cu plugu pe toate la prima dezapezire.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

shoppy wrote:
Daca la noi se pun galme le zmulge dorel cu plugu pe toate la prima dezapezire.
Corect!! Vezi cazul elocvent al bulevardului Marasti.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia 3mil

telvanni wrote:
Un bicilist inseamna o masina in minus plus un bucurestean mai sanatos care nu va mai umple salile spitalelor la batranete si nu se vor mai cheltui bani pe compensarea medicamentelor.

Asta cu spitalele si medicamentele nu stiu daca va fi chiar asa avand in vedere calitatea aerului ce o inspira biciclistii. :twisted:

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia telvanni

Tot e mai sanatos un biciclist decat un gras infect cu datorii la "Mec" , (citat din Parazitii)

Re: Stiri - Supralargirea Buzesti-Berzei-Uranus sandilaul

Eu stau chiar in zona pasajului de la Pipera si foarte mult timp am avut probleme cu apa din cauza retelelor edilitare,si cu internetul,dar trebuie sa si suferim ca sa se faca ceva.

In zona Uranus erau foarte multe cabluri de la RDS si UPC si nu aveau cum sa nu fie afectati.Macar sa se termine ceva.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia shoppy

Pai si ala care sta in masina crezi ca respira alt aer?, ce, l-a adus in porbagaj de la munte? Am facut eu azi Miciurin - Gara Obor dus-intors cu bicicleta intr-o ora, dupa ce blocaje am depasit sigur cu masina ar fi durat cam dublu, si dupa ce fete aveau aia in masini sigur aveau pulsul lafel de ridicat ca mine, da io cel putin faceam miscare :mrgreen: .

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia misterr

shoppy wrote:
Pai si ala care sta in masina crezi ca respira alt aer?
Era vorba de faptul că, atunci cînd pedalezi, datorită efortului inhalezi mult mai mult aer (și implicit poluanți), deci expunerea e mai mare.
shoppy wrote:
dupa ce fete aveau aia in masini sigur aveau pulsul lafel de ridicat ca mine, da io cel putin faceam miscare :mrgreen: .
Păi și ăia doar stăteau cu fetele în mașini și nu făceau nimic???

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia telvanni

Am citit undeva ca datorita filtrului de aer(polen), aerul care intra in masina e mult mai curat fata de cel inspirat direct. Filtrul acela opreste foarte multe particule de praf, nu opreste noxele dar praful si alte impuritati sunt oprite. Cel putin din punctul asta de vedere e mai bine. Rau e ca nu faci miscare.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Dominatrix

misterr wrote:
Păi și ăia doar stăteau cu fetele în mașini și nu făceau nimic???
Alooo. A spus "Fețe", nu "Fete". Nu te gandi la prostii, ca esti om cu par alb in cap. :) Bine ca limba romana nu este ca ceha, unde trebuie obligatoriu sa scrii cu diacritice, altfel nu se intelege nimic... :)
Dar revenind la subiect, observ din poze ca nu s-a instalat catenara pentru tramvai - probabil ca sa nu se ciordeasca. Pe Cuza este gata lucrarea la linia de tramvai? Ce distanta au avansat cu inlocuirea spre intersectia cu Duca?

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia Costin

Dominatrix wrote:
Pe Cuza este gata lucrarea la linia de tramvai? Ce distanta au avansat cu inlocuirea spre intersectia cu Duca?
E gata, au inlocuit linia pana la intersectia cu dr. Felix.

Fara legatura cu aceasta lucrare, RATB-ul a scos macazele inutile (de la intersectiile Cuza-Duca si Duca-Grivitei) si le-a inlocuit cu segmente simple de curba.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia francezu72

am mers astazi pe jos de la victoriei pana la mec pe portiunea finalizata si sunt dezamagit de faptul ca pista pentru biciclete ba este pe sosea ba pe trotuar in rest totu arata foarte bine mai este doar statia de tramvai de terminat si sa astupe locurile unde erau stalpi inainte

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia sandilaul

Am vazut un pliant al lui Vasile Blaga din campania electorala in care promitea ca va face realiza strapungerea Buzesti-Berzei-Uranus.
Cu alte cuvinte...tot ce fac ei e perfect legal,obtin autorizatiile fara probleme,dar daca vor sa faca altii ne spun ca hala e monument istoric si nu poate fi daramata.

Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia realistul

Și Nicușor Dan cu ce partid o cocheta oare de pune bețe-n roate lucrărilor din București?

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464055 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”