MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces

1845 posts, 448833 views

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 132

📖 Pagination options
Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ZOLI

Utilizator anonim wrote:
Nu mai circul cu metroul mai des de 5 calatorii pe an, sa inteleg ca sistemul e un fail ca tot Metrorexul in sine?  :oops:

Nu e "un fail", dar - parere personala - nu e solutia optima pentru Metrorex.  :roll:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ByOnu

Ce sa-i faci, manufactura. Sigur existau companii de profil care produceau astfel de porti pe scara larga (pentru cladiri de birouri, cladiri administrative, aeroporturi sau alte sisteme de metrou).

Ne-au dat bani europenii si ne-am batut joc. Am luat niste porti lente, cu defecte (dupa perioada de rodaj chiar, ceea ce spune multe) si dintr-un inox care rugineste ( :shock: ?!).

Orice ati spune, se putea mai bine si trebuia mai bine. Idem si automatele de cartele (Metrorex, STB, RATBv si pe unde or mai fi).

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Utilizator anonim

ByOnu wrote:
inox care rugineste ( :shock: ?!).

Evident ca rugineste si se strica dupa ce Metrorex lipeste tot felul de foi si abtibilte agramate pe ele si dupa vin si curata cu tot felul de substante dubioase. Imaginea e realizata de mine la scurt timp dupa montajul portilor la Dristor, foaia a fost scoasa dupa ce am sesizat acest lucru conducerii mentionand ca este total anormal ca un echipament nou sa ajunga in asa hal in scurt timp de la montaj. Ce sa zic, Metrorex ar trebui administrat in totalitate de o companie de profil, in momentul asta compania e la pamant.

mt.jpg (54 KB; downloaded 2969 times)

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces ByOnu

Eu am mai zis-o, sa tipe Radoi cat o vrea, dar mare noroc cu Alstom, ca nu stiu cum ar fi aratat azi trenurile noi fara ei.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Puss in Boots

@Aztec, n-are nicio treaba metalicul cu nimic sau alte carduri sau mai stiu eu ce. Poarta e de vina. Portile. Sunt vreo doua si la Leonida n-am stat eu sa le tin minte.
Si se face ceva cu poarta 12 de la Sudului sau ii mai capseaza si pe altii? E vreo sansa sa folosim in urmatorul cincinal carduri la metrou? Nu de alta dar eu merg zilnic la munca cu metroul. Nu imi doresc dar nu am alternative asa ca trebuie sa bag bani in fundul lui Radoi and co. Si deja m-am saturat sa merg cu cersitul pe la gherete si paznici. Pe primul sau prima care imi zice ceva, orice, cat de mic si de deranjant auzului il trec prin tot calendarul bisericesc.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces MikeT

Si nu este vorba doar despre mesaj, ci chiar poti introduce cardul si initializa procesul de validare. :) Ceea ce este un plus, cum ai spus si tu, pentru ca se reduce timpul de asteptare. Sunt curios cati au observat asta si nu asteapta sa iasa din poarta. :)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Cozi imense de studenți și elevi la metrou. Elevii cer Metrorex și Ministerului Transporturilor să poată cumpăra abonamente reduse din toate punctele de vânzare
[/color:1zgw70ex]

https://www.g4media.ro/cozi-imense-de-s ... nzare.html
“Elevii bucureșteni sunt nevoiți să stea peste o oră la coadă pentru achiziționarea abonamentelor reduse”, spun tinerii din Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI). Aceștia solicită Metrorex și Ministerului Transporturilor ca elevii să își poată achiziționa abonamente reduse din toate punctele de vânzare disponibile, pe întreaga durată a programului de lucru.

În acest moment, elevii își pot cumpăra abonamentele din doar 11 stații. Multe din aceste stații, precum Eroilor, Universitate, Piața Victoriei, Politehnica, Nicolae Grigorescu, Apărătorii Patriei, au un program de doar câteva ore, spune Asociația Elevilor din București și Ilfov, într-un comunicat remis Edupedu.ro

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

Tocmai ce azi mi-am luat teapa la Politehnica, credeam ca de dimineata e deschisa doar ca la 1:30 se va deschide :lol: :lol: :lol:

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces cris_m

Tocmai ce ma gandesc sa fac o petitie in acest sens prin intermediul asociatiei ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces sab

Programul este acelasi de ani de zile, din cate stiu eu. Problema este ca au fost vacante si toti au "navalit" acum. Nu stiu de ce nu au fost prevazatori sa-si faca inainte de vacanta...

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces Puss in Boots

Din ciclul stirilor repetitive an de an. CAND intram in sec 21 si vom putea umbla cu carduri la Metrorex pe care sa le incarcam online si care sa nu fie phootoote de portile "moderne"?

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces punmeister

Cand o sa avem porti si pe M3 NG2-AS si pe M4 GdN2-Bazilescu.

Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces PTMZ

Cred că acolo s-a făcut investiție cu bani UE, așadar nu sunt sigur dacă se vor înlocui barierele prea curând.

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 132

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433268 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”