MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5585 posts, 1233303 views

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 399

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

Trisezi cu rea credinta...nici pe departe nu e non stop 24/24 si 7/7...
Dai doua-trei mici exceptii de program prelungit pe portiuni limitate...complet nerelevante!
Raportat la ansamblul administratiilor de metrou din lume...e zero barat...cu minus!
Alta minciuna sfruntata...busted!
;)

Re: Stiri si articole din presa bercenicity

New York nu as zice ca e mica exceptie - mai degraba importanta exceptie; intreaga retea este folosita de liniile de noapte, care sunt in mare parte liniile de zi; am vrut doar sa rezolv acel "niciun" - care este neadevarat
Iar Chicago - alea sunt cele mai importante doua linii ale lor, singurele linii care au portiune in subteran.

Chiar de New York ma doare-n brisca...e la categoria 'niciun', cel mai prost metrou din lume...celebru doar prin vechime, lipsa de siguranta si miros de pishat...asta-ti doresti???
;)

Re: Stiri si articole din presa bercenicity

Cel mai prost - i don't know, dar neimportant nu e (chiar tu ai facut referire la el intr-un post recent)

Re: Stiri si articole din presa argos

andrei11 wrote:
Da, e ok.
Off topic.
Eu as face altcumva. Transportul cu metroul noaptea e clar ca e si imposibil din motive tehnice e si o fitza.
As da transportul de noapte pe mâna unei firme private. Sunt sigur ca respectivii ar stabili trasee / orare / tarife pentru a iesi in profit. Ce spuneti ?

Corect! Privatul si-ar face promovare, ar face orar stabil, etc. Usor, usor in timp ar avea succes.
La noi ar mai fi un impediment, daca pot spune asa: tarifele pt taxi sunt mici. Daca nu s-ar face maimutareli si cuartz-uri, ar fi inca si mai mici! In fine, ideea e ca noaptea e greu de concurat cu taxi.

Chiar nu e clara diferenta intre exemplele pozitive si cele negative?
Intre Asa da si Asa nu?

Re: Discutii diverse despre Metrorex aztec

Nu se justifica economic metroul noaptea.Nu exista suficienta miscare a populatiei noaptea....sa tii atatia oameni si sa consume atata curent pt cativa calatori.
Fabricile s-au inchis, schimbul 3 e mort, corporatistii lucreaza cu program de functionari...
Daca am fi in India unde sunt relocate call-centrele vorbitorilor de engleza am mai avea si noi munca de noapte,...
Un sistem mai bine pus la punct al transportului public de suprafata noaptea ar fi suficient. Posibil mai dese autobuze si de mai mica capacitate...si predictibil.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex 133 313

Am eu o sugestie. Cine vrea... sa dea in scris si sa suporte toate cheltuielile.
Adica regula de 3 simpla cu incarcarea medie din timpul zilei a unui tren si incarcarea medie din timpul noptii a unui tren.
La  (cat sa zic)... 500 calatori pe tren.......... calatoria 2,5lei.
La ...................10 calatori pe tren............  calatoria x lei. (Pentru lenesi... x=125 lei calatoria)
Curat murdar ca sa ne scuteasca si sa ia taxiul.

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Like, like, like la ultimele postari!
Asta e modul rational de abordare a problemei!
Cine vrea metrou trebuie sa si justifice eficienta economica...doar rezolvarea cererii justificate e in sarcina Mrex...restul...NU!

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

guru,
la cât timp se schimbă un cupon de şină?
Sau câte se schimbă într-o săptămână la Metrorex ?
Nu de alta, dar am un amic care acum 20 de ani, când a venit în București, a lucrat exact la înlocuirea sinelor de la metrou timp de 4 ani, până a terminat Academia de Teatru şi Film...
Nu îl ştiţi după faţă, dar îl auziţi de cel puţin 10 ori pe zi, la radio şi TV...
Omul este "voce"... :)

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Se schimba atunci cand se uzeaza peste limita de 'admisibilitate'...dar doar daca au si banii necesari 'pe mentenanta'...
Daca nu au avut prevederea sa-si puna sumele necesare in buget...e nashpa pentru ei...ca sina nu cunoaste cine e incompetent sau nu...siguranta circulatiei primeaza...
Ce 'relevanta' ar putea avea in treaba asta amicii matale?
Hai sa me 'batem acum in amici, asta ar mai lipsi!
Eu pot doar sa-ti spun ca daca e pe asa te-as bate de la distanta...credentiale mele directe ar fi musiu Marian Munteanu, care era la vremea aia un amarat de angajat MRex de doua parale...vrei sa ne 'batem' in 'voce' de astea 'in falset'???
Nu de alta, dar sa-ti fie clar ca am scoala de muzica 'la baza' si deosebesc foarte clar ce e in ton si ce nu... 8-)

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Nu vreau să mă bat cu nimeni...
Doar că cineva cunoscut îşi aminteşte şi acum, după 20 de ani, cu o anumită nostalgie de vremea când schimba noaptea sinele de la metrou...
Nu incercam să mă dau mare, incercam doar să înţeleg de ce un om care nu şi-a dorit să facă o muncă atunci este atât de mândru acum că a făcut-o...

Dar la o astfel de abordare din partea ta, promit să NU te mai deranjez.

Exact ce spuneam la M6.
Agresează-l pe interlocutor, sări la jugulara lui....

Re: Discutii diverse despre Metrorex PinkyHog

@Florinds Era ora 14:03 cand am facut poza.

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Uzura liniei depinde de mai multi termeni, creste odata cu micsorarea razei de curbura, cu cresterea vitezei, daca se accelereaza sau se franeaza.

Go to page:  1  ... 100 101 102 103 104 105 106  ... 399

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435505 posts in 5431 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”