Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624032 views

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Andrei vezi ca orice 2 puncte sunt colineare, cred ca ai vrut sa zici altceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

A zis bine, pentru ca intre cele doua puncte e un mic obstacol.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Orice om normal se intreaba de ce soseaua si linia de tramvai in zona bisericii are traiectoria aceea ciudata. Eu cred ca la un proiect de utilitate publica trebuiau sa faca traseul normal si apoi sa despagubeasca la pretul pietii. Din acest motiv suntem unde suntem . Ca fiecare cere ce vrea si cum vrea. Oare in alta tara civilizata tot asa se intampla? Nu prea cred.
Uitati de termen si de calitate la acest tronson !!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Mai e o situatie oarecum similara la intersectia sos. Gh. Ionescu Sisesti cu Ion Ionescu de la Brad.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Parerea mea sincera este ca sunteti putin carcotasi. Oricum strada  Liviu Rebreanu intre Lidl si intersectia cu 1 Decembrie nu este dreapta. Asadar nu inteleg ce si unde va incurca ? Nu stiu  santierul asa ca rog pe cineva sa deseneze pe o harta traseul noului bulevard. Ce vad eu acum << din avion >> mi se pare chiar ok... Astept unele precizari punctuale din partea celor ce cunosc situatia exacta.

Ca sa nu se creada ca suntem carcotasi . In poza GOOGLE EARTH din urma cu doua pagini se vede exact ce vrem sa spunem. Nu contest ca aceea portiune este foarte putin curbata ,dar in zona ce are umbra tronsonul vireaza  dreapta cand vii dinspre AUCHAN  si apoi face iar stg ca sa se uneasca cu linia care vine drept de la fosta betoniera. Nu  cred ca este OK doar ca sa ramana biserica,magazinul si spalatoria in picioare.Si asa sunt ca .......... in mijlocul drumului.\

Asta este parerea mea.
Am uitat sa precizez un lucru. Daca se respecta tronsonul(benzile de circulatie 2/sens ,trotuarul pentru pietoni ) nici nu mai exista spatiu pentru terenul din fata biserici si magazinul care nu prea mai au loc.!!!  Asa ca .....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Păi cred ca ar trebui sa le multumim acelor "inteligenti" care au oferit teren sa construiasca dupa '89 fara sa prevada aceasta continuare "dreapta".  :lol: ...si multe altele precum cazul de fata.  :mrgreen:

Si ca sa fiu rau pana la capat mai spun doar un lucru. Uitati-va cu atentie la portiunea de sosea pe locul fostei betoniere. Acolo este o banda si jumatate pe sens si nu 2 . Cel putin pana acum !! Poate daca era o alee printre blocuri era OK latimea, dar asa ,la traficul care este si va fi pe acolo ma indoiesc ca este suficient !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexandru

Multumim, Pinky.

Asteptam nerabdator un nou set de fotografii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Serban, o sa vedem cum le inghesuie pe toate. Dar carosabilul are doua benzi. Si mie mi s-a parut mai ingust, dar o sa vezi cand vor pune si bordurile dinspre trotuar ca nu o sa mai ai senzatia asta (o sa ti se para si mai ingust :) ). Acum lipsesc niste repere.

Stiu ce spui dar nu prea cred ca vor intra serios in terenul bisericii si cel al magazinului.  Cum le vor  inghesui mai vedem, dar oricum privesti  portiunea asta de aprox.100 m  este ca un ..... ur.  Baieti astia sunt fratii lui DOREL. Si ca sa devieze traficul pentru a lucra ca lumea, nu au unde ca nu au benzi terminate !!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Dacă tramvaiele încă nu tramvaiesc,
Măcar păpădiile să înfloresc.

2016-03-31 10.53.03 by Pinkyhog, on Flickr

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:  :lol:  :lol:

.... păpădiile păpădiesc !....

Ca tot este 1 Aprilie constructorii de promit ca tronsonul in lucru va fi predat si functional la 1 Mai de ziua Muncii !

Deci asteptam  cu interes .

Go to page:  1  ... 99 100 101 102 103 104 105  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”