Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
5405 posts, 1746499 views
📖 Pagination options
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
WT_fan06
#4954 trecea tractat azi la 14:15 prin statia Vatra Luminoasa, sens Baba Novac.
#4954 trecea tractat azi la 14:15 prin statia Vatra Luminoasa, sens Baba Novac.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Dupa ani buni de imobilizare, 4737 a revenit la traseu pe liniile Autobazei Alexandria. Astazi, la schimbul 1, il gasiti pe linia 105.
Dupa ani buni de imobilizare, 4737 a revenit la traseu pe liniile Autobazei Alexandria. Astazi, la schimbul 1, il gasiti pe linia 105.
-
- V2A
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Vestile bune continua si la Autobaza Titan! Dupa o perioada lunga de imobilizare, 4843 circula, din nou, pe strazile din Capitala. Prezent, astazi, pe linia 311.
Vestile bune continua si la Autobaza Titan! Dupa o perioada lunga de imobilizare, 4843 circula, din nou, pe strazile din Capitala. Prezent, astazi, pe linia 311.
-
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
In urma cu o ora 4707 era tractat pe "Drumul Sarii" de catre B 18 VCO.
In urma cu o ora 4707 era tractat pe "Drumul Sarii" de catre B 18 VCO.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
#4707 la 15:45, a plecat din Piața Presei tractat spre autobază, având pierderi mari de motorină...
#4707 la 15:45, a plecat din Piața Presei tractat spre autobază, având pierderi mari de motorină...
4707 - DEFECT - 04.12.2017.JPG (382.54 KB; downloaded 2865 times)
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Inca o "minune" si la Ferentari: dupa ani buni, 4459 e din nou la traseu. Astazi... Pe linia 139
Inca o "minune" si la Ferentari: dupa ani buni, 4459 e din nou la traseu. Astazi... Pe linia 139
- dany
-
Posted:
-
dany
Și la Titan mai avem parte de o minune, acum o ora in 102 l-am zărit la Salajan pe 4663. Dacă nu ma înșel, mi-am dat seama acum uitându-ma peste lista de indisponibile(altfel nu băgăm de seama
), miercurea trecută l-am zărit la Cora Pantelimon și pe 4666 (despre care am citit pe aici ca ar fi fost transferat la Ferentari)
Și la Titan mai avem parte de o minune, acum o ora in 102 l-am zărit la Salajan pe 4663. Dacă nu ma înșel, mi-am dat seama acum uitându-ma peste lista de indisponibile(altfel nu băgăm de seama
- alexian
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
De la Titan, dupa o lunga imobilizare a reaparut si #4326. Afisajul nu il are functional momentan.
De la Titan, dupa o lunga imobilizare a reaparut si #4326. Afisajul nu il are functional momentan.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4459 - despre care va povesteam de dimineata.
Am uitat sa precizez ca are coltaru' autobuzului 4183.
4459 - Linia 139 - Bulevardul General Vasile Milea

4459 - despre care va povesteam de dimineata.
Am uitat sa precizez ca are coltaru' autobuzului 4183.
4459 - Linia 139 - Bulevardul General Vasile Milea

-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
dany wrote:Sa nu le confuzi cu 4603 si 4566
Și la Titan mai avem parte de o minune, acum o ora in 102 l-am zărit la Salajan pe 4663. Dacă nu ma înșel, mi-am dat seama acum uitându-ma peste lista de indisponibile(altfel nu băgăm de seama), miercurea trecută l-am zărit la Cora Pantelimon și pe 4666 (despre care am citit pe aici ca ar fi fost transferat la Ferentari)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
De la Alexandria a fost reparat recent autobuzul #4251. Acesta a fost grav avariat frontal în 29 octombrie 2016, intrând într-un stâlp. Din păcate, șoferul său din ziua aceea a decedat... În luna iunie 2017, s-a demarat procedura de licitație pentru reparații și în prezent a revenit în circulație. În principiu este un autobuz care a avut perioade mari de imobilizare, din diferite motive, de-a lungul anilor.
De la Alexandria a fost reparat recent autobuzul #4251. Acesta a fost grav avariat frontal în 29 octombrie 2016, intrând într-un stâlp. Din păcate, șoferul său din ziua aceea a decedat... În luna iunie 2017, s-a demarat procedura de licitație pentru reparații și în prezent a revenit în circulație. În principiu este un autobuz care a avut perioade mari de imobilizare, din diferite motive, de-a lungul anilor.
📖 Pagination options