Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1877 posts, 544961 views
📖 Pagination options
-
- ZOLI
-
Posted:
-
Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces
ZOLI
@misterr:
Da, exact asta a fost scopul: cresterea fluxului de calatori.
@misterr:
Da, exact asta a fost scopul: cresterea fluxului de calatori.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Eu sunt abia astept sa vad portile si pe tronsoanele NG2-AS si GdN2-Bazilescu.
Eu sunt abia astept sa vad portile si pe tronsoanele NG2-AS si GdN2-Bazilescu.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
AVL-24: Da, se pare ca e defect reader-ul magnetic.
Nu mai functioneaza de Joi dimineata...
punmeister wrote:
AVL - poarta 24 defecta de vineri.
AVL-24: Da, se pare ca e defect reader-ul magnetic.
Nu mai functioneaza de Joi dimineata...
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Intrebare: nu exista un indicator pentru fiecare poarta, cite validari a facut / zi (ora - pentru cele bi-directionale) ?
Cu asa ceva ati putea identifica rapid portile care au probleme.
Intrebare: nu exista un indicator pentru fiecare poarta, cite validari a facut / zi (ora - pentru cele bi-directionale) ?
Cu asa ceva ati putea identifica rapid portile care au probleme.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
O statistica cred ca se poate face, dar nu ar fi relevanta, dupa mine. Uite un exemplu in acest sens: intri la Titan pe la accesul din intersectie si te duci la turnicheti. 95% din calatori vor folosi portile de intrare pana in cabina de vandut cartele, restul de 3 porti din spatele acesteia fiind evitate pentru ca nu sunt la indemana. In cazul asta, statistica ti-ar arata ca nu sunt prea folosite acele porti. Ce faci? Zici ca sunt "defecte"?
O statistica cred ca se poate face, dar nu ar fi relevanta, dupa mine. Uite un exemplu in acest sens: intri la Titan pe la accesul din intersectie si te duci la turnicheti. 95% din calatori vor folosi portile de intrare pana in cabina de vandut cartele, restul de 3 porti din spatele acesteia fiind evitate pentru ca nu sunt la indemana. In cazul asta, statistica ti-ar arata ca nu sunt prea folosite acele porti. Ce faci? Zici ca sunt "defecte"?
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Dar mai simplu, nu e un sistem care sa iti zica direct acolo unde sunt probleme? In secolul 21, m-as astepta sa avem asa ceva. "Eroare x" pe display, pac mesajul se duce intr-un server, intr-un fisier sau pe un ecran si poate flicare si o luminita. Rosie!
Dar mai simplu, nu e un sistem care sa iti zica direct acolo unde sunt probleme? In secolul 21, m-as astepta sa avem asa ceva. "Eroare x" pe display, pac mesajul se duce intr-un server, intr-un fisier sau pe un ecran si poate flicare si o luminita. Rosie!
-
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
@Puss in Boots:
Exista!
BTW: acum vad ca AVL-24 e ok...
@Puss in Boots:
Exista!
BTW: acum vad ca AVL-24 e ok...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Super! Deci atunci stiti exact ce si cum si tine doar de cum va organizati voi munca pt a merge si le repara. Cand zic voi, e general.
Super! Deci atunci stiti exact ce si cum si tine doar de cum va organizati voi munca pt a merge si le repara. Cand zic voi, e general.
-
- punmeister
-
Posted:
-
- Cristi N
-
Posted:
-
Cristi N
Piata Sudului - Poarta 15 este stinsa de mai multe zile si cititroul de cartele este sigilat cu banda izolatoare.
Piata Sudului - Poarta 15 este stinsa de mai multe zile si cititroul de cartele este sigilat cu banda izolatoare.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Nu stiu daca e 15-le dar mie mi-a busit iar cartela de metrou una din portile de acolo week end - ul trecut. Deja nu mai pot. De cand cu noile porti am patit-o de 3 ori. Cica din cauza ca o tin in portofel. Dupa 20 de ani minimum de tinut asa. Si fara incidente. Ok, poate sunt cartele mai sensibile.... am scos-o din portofel, o tin ca pe sf moaste.... si tot am patit-o. De la o poarta Pta Sudului, cred ca a doua cum vii pe partea cu saormeria. Nu stiu ce nr are.
Asta e, o sa merg cu cersitul pe la paznici si gherete.
Nu stiu daca e 15-le dar mie mi-a busit iar cartela de metrou una din portile de acolo week end - ul trecut. Deja nu mai pot. De cand cu noile porti am patit-o de 3 ori. Cica din cauza ca o tin in portofel. Dupa 20 de ani minimum de tinut asa. Si fara incidente. Ok, poate sunt cartele mai sensibile.... am scos-o din portofel, o tin ca pe sf moaste.... si tot am patit-o. De la o poarta Pta Sudului, cred ca a doua cum vii pe partea cu saormeria. Nu stiu ce nr are.
Asta e, o sa merg cu cersitul pe la paznici si gherete.
- sab
-
Posted:
-
sab
Pai si unde ar trebui tinuta, daca nu in portofel? In buzunar, sa se indoaie?
Pai si unde ar trebui tinuta, daca nu in portofel? In buzunar, sa se indoaie?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Stai asa, ce legatura are portofelul cu cititul cartelei? Stiam ca le afecteaza(demagnetizeaza) daca stau langa telefon...
Stai asa, ce legatura are portofelul cu cititul cartelei? Stiam ca le afecteaza(demagnetizeaza) daca stau langa telefon...
📖 Pagination options