Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096017 views

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

De Boboteaza? Ai baut agheasma si nu ne-ai pastrat si noua?  :lol:   Si daca Sfantul Ion e joi, ce mi-e vineri, adica luni?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

De-acum ar trebui să se lucreze mai cu spor, se intră pe şpagă. :D

Amin! Bagati carbuni, frati romani. Pardon, italieni. Pan' la urma tot un drac  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Zise omu' ca vine dezgetul si voi ati adus combina, gata de recoltat...  :roll:

Eu am crezut ca se inaugureaza.  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Orgonon

Mie mi se pare absolut exasperant modul in care au fost planificate aceste lucrari. La o data la care pasajul ar fi trebuit teoretic terminat, nu este nimic gata! Niciun colt al intersectiei, nicio bretea laterala, niciun trotuar, niciun segment de pasaj pietonal. Pe Vacaresti dinspre piata spre pod, pe intreaga lungime a rampelor pur si simplu nu exista trotuar pe niciun sens. Singura modalitate de a strabate pe jos acest segment este prin Sun Plaza, varianta evident exclusa in timpul noptii. Pe Nitu Vasile intre Mega Image/World Class si Secuilor iarasi nu exista acces pietonal. Chiar atata lipsa de respect pentru pietoni? Chiar nu se pot realiza niste trotuare, fie si temporare, din lemn sau ceva similar, daca nu se doreste finalizarea respectivelor zone din diferite motive?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Dacă tot au mutat adminii reportajele anului 2015 în topic separat, am aruncat o privire...
În ianuarie 2015, pe 23, sunt doar 3 poze, toate de la misterr...
Se lucra la PP1 la benzinărie...
Uff...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Fiecare zi de intarziere sa ii fie adaugata lui Oprescu pentru mititica. :) Ce ziceti? El a fost tartorele si a stat oricum pana in septembrie, cand deja lucrarile erau mult intarziate.
Chiar daca am treaba nu mai trec pe acolo, mai bine ocolesc pe Brancoveanu...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Florinds wrote:
Fiecare zi de intarziere sa ii fie adaugata lui Oprescu pentru mititica. :) Ce ziceti?  

Eu zic cam aşa :
:popa:
:bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Era un pic de mișcare în această dimineață.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului werteny

Au daramat magazinele care erau de-a lungul zidului cimitirului

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Da s-a întâmplat ieri pe la orele 17-18, zona a fost asigurata așa cum trebuie încât mai era puțin si magazinele cădeau pe oameni! :twisted:
P.S.: Ăștia care se ocupa de lucrare nu știu sa mai curețe drumul/trotuarul, azi unei colege i-a sărit o pietricica in cap când era in zona, problema e ca nu a mai stat pana la finalul programului! (Nu va gândiți la lucrui rele, cred ca totul e OK; nu știu sigur asta! :twisted: )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Era foarte multă poliție și de secție și locală când dărâmau cosmeliile. În rest pare ca se dezmorțește treaba. Continuă cu zidul( sau cum s-o numi) de sprijin. Acum lucrau în dreptul Agip. În spate au finalizat acel zid dar nu înțeleg de ce lăsa așa. Nu trotuar, nu nimic. Doar pământ. În rest se excavează în zona unde era pădurea de profile, și se încărca în basculante. Mișcare era ceva și pe Oltenitei la acea bașă.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

S-au apucat sa sape si pe trotuarul vis-a vis de cimitir. E o adevarata aventura ,ca pieton fiind, si nu numai, sa strabati zona.  :evil:

WP_20160114_003 by popa george, on Flickr

WP_20160114_002 by popa george, on Flickr

WP_20160114_001 by popa george, on Flickr
Poze realizate azi in jurul orei 13.00

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463817 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”