Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 440625 views
📖 Pagination options
- elloyy
-
Posted:
-
Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a II-a
elloyy
a mai trecut o saptamana si tot nu s-a dat drumul la circulatie. mie mi se pare culmea stupiditatii, daca are cineva idee de ce nu se circula aici il/o rog sa ma lumineze si pe mine.
Mentionez ca acum m-am uitat mai atent si la cum stau lucrurile in piata virgiliu, intre capatul Dinicu Golescu si berzei, si nu e nici-o sansa sa se termine mai devreme de 6 saptamani, desi o estimare mai realista ar fi 9-10 saptamani.
a mai trecut o saptamana si tot nu s-a dat drumul la circulatie. mie mi se pare culmea stupiditatii, daca are cineva idee de ce nu se circula aici il/o rog sa ma lumineze si pe mine.
Mentionez ca acum m-am uitat mai atent si la cum stau lucrurile in piata virgiliu, intre capatul Dinicu Golescu si berzei, si nu e nici-o sansa sa se termine mai devreme de 6 saptamani, desi o estimare mai realista ar fi 9-10 saptamani.
- URANUS
-
Posted:
-
Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a II-a
URANUS
Tot ceea ce se intampla acum cu acest proiect inseamna tevaraie si cablaraie, cu mici exceptii:
In piata Virgiliu se lucreaza timid la caseta liniei de tramvai si la bucla golescu - berzei
Tot ceea ce se intampla acum cu acest proiect inseamna tevaraie si cablaraie, cu mici exceptii:
In piata Virgiliu se lucreaza timid la caseta liniei de tramvai si la bucla golescu - berzei
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Proiectul si discutii pe baza acestuia
Dominatrix
Chiliman despre proiectul diametralei N-S si Hala Matache:
Articolul intreg aici.
Chiliman despre proiectul diametralei N-S si Hala Matache:
Planul urbanistic general prevedea această dezvoltare. Acum, faptul că acolo existau câteva clădiri-monument, sigur, poate că soluţiile ar fi diferit… Dar vreau să vă spun un „secret”: planul urbanistic al acestei magistrale a fost aprobat de cei mai mari urbanişti care sunt în România”. Cat priveste discuțiile legate de Hala Matache, Andrei Chiliman susține ca imobilul ar avea mai degrabă o valoare simbolică: „În ceea ce priveşte Piaţa Matache, după părerea mea, ea are mai mult o valoare sentimentală decât o valoare istorică. Are însă câteva elemente care trebuie păstrate, indiferent cum, pe clădirea mutată. În rest, în interior, în subsoluri, e o mizerie de nedescris [...] Inginereşte vorbind, şi ştiind cum arată Piaţa Matache, piaţa de carne şi de peşte, cred că ar fi trebuit dărâmată, reconstruită şi repuse anumite elemente de friză. Ar trebui refăcută pentru că e foarte greu de reparat clădirea respectivă. E foarte greu de reparat, nu vreau să intru în amănunte. În plus, a fost vândută în mod ilegal unor şmecheri. Sunt multe de spus despre treaba asta”, a comentat liberalul.
Declarațiile primarului Sectorul 1 vin în contextul în care primul tronson din Bulevardul Uranus va fi terminat cu o întârziere de aproape un an. Conform termenului inițial, lucrarea ar fi trebuit terminată în vara acestui an. Ultimele estimări indică ca termen final primăvara lui 2012, dar fără zona Halei Matache.
Articolul intreg aici.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
De luni se misca iar ... s-a asfaltat total portiunea inchisa din AI Cuza -- happy meeee vor da drumu la McDrive cat de curand ... utilajele ieri dimineata intrau pe Buzesti intre Polizu si Victoriei pt asfaltare ... sa vedem ..
De luni se misca iar ... s-a asfaltat total portiunea inchisa din AI Cuza -- happy meeee vor da drumu la McDrive cat de curand ... utilajele ieri dimineata intrau pe Buzesti intre Polizu si Victoriei pt asfaltare ... sa vedem ..
- Goldmund
-
Posted:
-
Re: 1. Tronsonul: Piata Victoriei - Polizu
Goldmund
Superbe pozele(+1)...dar din septembrie si pana acum nu s-a mai facut nimic?! Stie cineva daca e gata lotul respectiv
Superbe pozele(+1)...dar din septembrie si pana acum nu s-a mai facut nimic?! Stie cineva daca e gata lotul respectiv
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Dau o fuga luni sa va fac un update (sper ca luni sa aiba 60 ore, ca la cate am programat)
Dau o fuga luni sa va fac un update (sper ca luni sa aiba 60 ore, ca la cate am programat)
- iliutu
-
Posted:
-
- Marian Sirbu
-
Posted:
-
Re: 1. Tronsonul: Piata Victoriei - Polizu
Marian Sirbu
Nu e gata, doamne fereste!
Goldmund wrote:
Nu e gata, doamne fereste!
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Mdaa confirm... m-am infierbantat cam repede ... nicio miscare de vreo sapt...
iliutu wrote:
Nightwolf: vrabia malai viseaza
Mdaa confirm... m-am infierbantat cam repede ... nicio miscare de vreo sapt...
- iliutu
-
Posted:
-
- Druida
-
Posted:
-
Druida
M-am 'incumetat' simbata pina la farmacia Sensiblu de pe Berzei, urcand Berzei adica... Dupa cum arata gropanul de acolo, mai dureaza, nici vorba de 'la iarna'! Macar de tramvai dinspre Dinicu Golescu e vreo sansa?
In schimb, pentru ca nu s-a mai povestit de mult: pana-n Buzesti masinile merg voios, pe ambele sensuri, urca si pe stanga, si pe dreapta, care cum are chef , s-au 'pictat' zebre si peste Plevnei, si peste Berzei, iar sus au aparut doua mini-parculete, in locul policlinicii si in locul casei de pe coltul cu Cobalcescu... daca pentru asta au daramat casa aceea, uf!
M-am 'incumetat' simbata pina la farmacia Sensiblu de pe Berzei, urcand Berzei adica... Dupa cum arata gropanul de acolo, mai dureaza, nici vorba de 'la iarna'! Macar de tramvai dinspre Dinicu Golescu e vreo sansa?
In schimb, pentru ca nu s-a mai povestit de mult: pana-n Buzesti masinile merg voios, pe ambele sensuri, urca si pe stanga, si pe dreapta, care cum are chef , s-au 'pictat' zebre si peste Plevnei, si peste Berzei, iar sus au aparut doua mini-parculete, in locul policlinicii si in locul casei de pe coltul cu Cobalcescu... daca pentru asta au daramat casa aceea, uf!
- Dany1984
-
Posted:
-
Dany1984
Salut.
Pe webcamul de la Jurnalul se vede ca se asflateaza capatul dinspre Piata Victoriei.
Oare o sa se dea drumul la circulatie pe primul tronson?
Salut.
Pe webcamul de la Jurnalul se vede ca se asflateaza capatul dinspre Piata Victoriei.
Oare o sa se dea drumul la circulatie pe primul tronson?
- ioan
-
Posted:
-
ioan
poate or sa dea drumul dar nu anul asta. Aceasta lucrare este o bataie de joc fata de locuitorii acestui oras.
poate or sa dea drumul dar nu anul asta. Aceasta lucrare este o bataie de joc fata de locuitorii acestui oras.
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Pai sa-l mai votam pe Oparescu.
ioan wrote:
Pai sa-l mai votam pe Oparescu.
📖 Pagination options