Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului

171 posts, 27743 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului Lyvyoo

Nicu anunta azi ca s-a atribuit acest contract pe Basarabia. Aveti informatii in plus? Oare au renuntat UTI la contestatie sau au semnat asumandu-si ca UTI vor pierde la CAB?

https://www.facebook.com/NicusorDan.ro/p ... NTQsVgfl

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului BGP2597

S-a schimbat legislația privind achizițiile publice în urmă cu câțiva ani. Acum, dacă CNSC respinge o contestație, autoritatea contractantă poate semna (sau e chiar obligată să semneze) cu câștigătorul declarat, fără a mai aștepta decizia CAB în cazul în care contestatarul se adresează și CAB.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului punmeister

Sunt chiar obligati sa semneze.

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului Lyvyoo

Si avem decizie asa repede de la CNSC?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului V2A

Am observat că, de fiecare dată când se desemnează câștigătorul unei licitații organizate de PMB, pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan apare o postare care începe cu ”am atribuit contractul”. De fapt, doar a fost desemnat câștigătorul, urmează perioada de contestații și abia apoi poate fi ”atribuită” licitația.
În cazul de față:
- pentru lotul 1 este în desfășurare la CNSC analiza contestației UTI (dosarul 2598/2024) - ieri a fost trimis dosarul achiziției, iar astăzi, PORR a depus o cerere de intervenție;
- pentru lotul 2 a fost desemnat câștigătorul pe 26.07.2024, abia s-a încheiat perioada de 10 zile pentru depunerea contestațiilor și nu am găsit nimic nou pe portalul CNSC, deci poate fi semnat contractul cu firma câștigătoare.
Concluzia: încă nu a fost semnat contractul pentru lotul 1 (Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Theodor Pallady etc.).

Un exemplu clar de lingvistica! 😅

Re: Discuții generale pe baza lucrărilor şi a proiectului orex

semantică ;)
PS
Cat priveste pastorul urbei Bucuresti, daca nici dupa 4(patru) ani de mandat, nu reuseste sa faca diferenta dintre desemnat si atribuit e trist...dar adevarat! :headbash:

Pai aici m-am referit, pentru comunicatele alea siropoase de pe Facebook si LinkedIn :rofl:

Re: Știri, noutăți, perspective punmeister

Mama dar obsedati sunt astia de la CF cu Firea :popa:

Re: Știri, noutăți, perspective shoppy

Au si ei niste firme pe care doar le injura si niste alte firme pe care doar le lauda, este usor sa-ti dai seama.

Re: Știri, noutăți, perspective idk_vlad

Ba din contră, linia de pe Pache a rămas cred că singura linie OR utilizată care n-are deloc gropi.

Re: Știri, noutăți, perspective zapacitu

Pe Pache nu se apuca sa sape pentru metrou peste 5 ani?

Re: Știri, noutăți, perspective punmeister

Poate chiar mai curand, avand in vedere ca sectiunea centrala are PT-ul finalizat, urmand sa fie organizata licitatia pentru executie.

Doar ca mna, PGul traieste pe alta planeta.

Re: Știri, noutăți, perspective survola

Cred că la metrou nu se va lucra cut-and-cover, ci cu TBM.
Poate nu distrug chiar toată linia de tramvai.

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare linii de tramvai (2022 - 202x)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433303 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”