MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții după inaugurarea tronsonului

1653 posts, 312382 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Valentin

Licitatia de proiectare este in deliberare pe sicap, acum exista o contestatie in curs de solutionare. Functie de decizie se poate semna mai repede sau mai tarziu..

# PS: Numai mie mi s-a parut nefiresc ca in statia C-tin Brancusi sa lipseasca lucrarile sale celebre? Cum de la A.Militara si la Eroilor au putut fi puse "motive" artistice pe tabla, iar la o personalitate majora, aproape nimic?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

Sincer, acea statie nu trebuia sa se numeasca Brancusi. Poate pe viitor se gandesc sa aloce altei statii aceaste denumire .
Oricum , in afara de cele Eroilor si de VI, restul statiilor sunt destul de anoste. Am mai pus un desen pe tabla sa le mai scoata din anonimat, ca la Parc sau Orizont. Apropo, mai exista cinema acolo la Orizont ?

@essco Pai si ce sa facem daca nu s-a inaugurat pana la Iancului, sa jelim ? Uite mai jos cum trebuia sa arata reteaua in anul de gratie in care ne aflam . Nu am scris eu anul, asa era in articolul de acum cativa ani . Astia suntem, buni la planuri, dar la punere in practica mai usor, ca obosim...
articol jurnalul.jpg (87.5 KB; downloaded 2692 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

La Orizont cinema....? Nu a fost niciodată.
La Favorit, da...
Singurul din cartier.
A fost închis multi ani, acum e demolat și se reface sub forma de centru cultural....deci e în construcție.
Probabil a așteptat să fie gata metroul...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului orex

essco wrote:
Vad doar bucurie pe-aiaci; ultimile 4-5 pagini nici nu le-am mai citit...
Da' unul nu zice ca la ora asta metroul trebuia sa fie inaugurat pe tronsonul Iancului - Pantelimon!
Ne multumim cu putin... :cry:

Domnu! Ai avut initiativa de a ”te da” pe M5.1? Raspuns...sigur negativ! FA O PROBA de ceea ce inseamna actualitatea, si pe urma sa ”impodobesti ouale de Pasti!”  ;)

aztec wrote:
La Favorit, da...
Singurul din cartier.
A fost închis multi ani, acum e demolat și se reface sub forma de centru cultural....deci e în construcție.

Vad ca tii cu ”ursul”...dar nu-i o problema pentru mine @aztec! Daca si acum invoci ca faci, si tu si copii, mai mult de 15 minute pana-n ”Centru”, nu-i adevarat! :oops:
Pe ”cris _m” il voi ruga sa compileze cele doua mesaje! ;)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului bercenicity

M-am dat si eu cu metroul nou.

Din ce vad trenurile nu sunt echipate cu CBTC-ul Alstom - nu ar trebui sa fie inca un pupitru Alstom pe bordul trenurilor pe langa cel al Bomardier CitiyFlo? Probabil si de aia sunt cate doi mecanici, ca ochiometric merg pe manual cu respectarea semnalelor luminoase.

Eroilor 2 la nivelul peronului nu mi se pare reusita: e inghesuita de stalpi care sunt dublati cu inca niste tabla sa para si mai grosi si de cele cate 3 scari rulante. Poate se putea obtine ceva mai aerisit cu stalpi centrali.

Abatuta dinspre Raul Doamnei spre centru la Romancierilor doar de 30. :headbash:

Cel mai mult imi place Academia Militara - peron lat, aduce cu Unirii 2. Si Tudor Vladimirescu: cromatic si arcuirea tavanului deasupra liniilor.
La Valea Ialomitei nu inteleg de ce totemurile alea de pe mijlocul peronului au fost puse transversal? Sa avem un obstacol de ocolit?

In rest, de bine. Pluteste, desi pe alocuri parca se aude betonul cum vibreaza 🤷🏻‍♂️.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

Nu vor fi echipate cu CBTC, doar trenurile noi vor primi.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului bercenicity

Deci nici ATP. Ca IVEle pe M1/3. De aia se merge ca melcul.

Doamne-ajuta cu noile trenuri, sa facem un nou review al operarii liniei.

bercenicity wrote:
Deci nici ATP. Ca IVEle pe M1/3. De aia se merge ca melcul.

Doamne-ajuta cu noile trenuri, sa facem un nou review al operarii liniei.

Esti rautacios!
Hai s-o luam metodic...
Sunt 2 persoane (mecanic si ajutor de mecanic) ca nah ajutorul vede ce trebuie sa zareasca-n oglinda, si in cele trei monitoare suprapuse, mecanicul. Sa-si faca si ei mana, pentru mai incolo,...sa trecem peste!
E2 e cea mai deosebita statie dintre toate cele edificate pana acum cu o singura exceptie...TITAN! Parerea mea! Cea mai lunga rulanta din Bucuresti e la E2!
De ce omiti sa simti ca si calator cum bate ”acul”?!  Suna si-l simti altfel pe M5.1 (vezi Favorit, unde e macaz in X, deci e pe ambele parti ”deranjul”)!
Sigur se va ridica pragul de viteza, odata cu ”slefuirea” liniei! (Si plecarea din Eroilor 2 e cu 40, si, cu toate astea, pana-n Brancusi faci doar 12 minute!)
Ai mai avut asa ceva?!  SIGUR NOP! :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului rosetti61

Statia cu intrari pentru pitici
https://www.antena3.ro/actualitate/un-b ... ySGZk0P5_Y
Si metrourile vechi din Paris si Londra au la fel culoare intortocheate si joase, gauri de cartita  :D

Musti si tu la toate chiftelele RTV? Nu credeam asta! :think:
Poate era cazul sa vezi ca, eventual statura impunatoare nu se strecoara pe la accesuri, in rest ”totul e Can-Can”, dar de ce nu ma mira nimic de la ”ombilicala” RTV! ;)  
Domnu, sa nu-i zic ăsta, nu intra drept nici intr-un adapost A.L.A.! Tine cu tot dinadinsul sa ramana afara? :lol:  :lol:  :lol:
El n-a calatorit cu avionul decat...la ”sectiunea” CARGO? :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Stefan28

Vorbim de Antena 3.  ;). Cat despre toata aceasta treaba cu M5.1, toata lumea urla de 9 ani ca vor metroul odata in Drumul Taberei, si cand se deschide tot ei se plang ca nu e bine si ca nu stiu ce!
:bleah:  :bere:

@stefan28
E BINE, garantat numai ca lumea parca nu-si revine din mrejele/ghearele incompetentei! D-aia n-am zarit astazi, dupa ora 14.07, cand am plecat din E2, cu una din faimoasele floricele, in Orizont  pe nimeni, in TV nici țipenie de om... :oops:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

aztec wrote:
La Favorit, da...
Singurul din cartier.

Mai ramane in amintire doar prin chestiile alea de pe peretii statiei!
Dar probabil ca in viitor calatorii vor crede ca e vorba de tinta piept nr4 cu aluzie la MStM...

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433283 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”