Zona metropolitană BucureștiUnitățile de întreținere și exploatare ale STB

Topic: Depoul Victoria

131 posts, 77573 views

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10

📖 Pagination options
Re: Depoul Victoria ByOnu

E doar o studenta care si-a ales ca tema pentru proiectul de diploma Depoul Victoria.

Articolul si lucrarea sunt de anul trecut, dar acum am regasit linkul.

Re: Depoul Victoria Costin

Ok, dar daca nu are nici o miza pentru depou, nici pentru exploatarea din prezent si nici pentru planurile de viitor, atunci poate ar trebui sa gasim un alt loc pe forum pentru discutiile astea... nu stiu, doar gandesc "cu voce tare".

Re: Depoul Victoria valy

Părerea mea și din ce am văzut pare și a altora e că singura transformare prin care ar trebui să treacă e conversia la muzeu.

Re: Depoul Victoria shoppy

Mi se pare foarte ciudata ideea de locuinte sociale in buricul orasului, oricine ia locuinta sociala acolo o sa o subinchirieze la negru pe bani multi la studenti sau alti afaceristi, deci scopul initial, desi ia ochii la prima vedere, se pierde cu totul.
Nu cred ca a vazut vreodata un muzeu functionale de tramvaie, intr-un muzeu nu ai tramvaie izolate in spatiu verde ci tramvaie pe linii functionale ca sa se poata muta pentru diferite operatii sau scoate la traseu, ca exista vehicule expuse prin parcuri sau gari, acela nu este muzeu, sunt vehicule care acceptam ca o sa fie imediat partial distruse si apoi incet-incet total distruse.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Depoul Victoria V2A

Turația valabilă din 10.11.2024:

1 - 5/2 (+12/11 Giurgiului)
11 - 9/5 (+3/2 Alexandria și 0/3 Bucureștii Noi)
44 - 6/3 (+0/1 Bucureștii Noi)
55 - 3/5 (+7/0 Titan și 0/1 Dudești)

Total: 23/15 ture.

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Unitățile de întreținere și exploatare ale STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”