MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

427 posts, 151880 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 31

📖 Pagination options
Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar autob368

Utilizator anonim wrote:
Luni, prima zapada.  ;)

Nu va veni in Bucuresti nicio zapada... poate pe la inceputul lunii decembrie.  ;)

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Dominatrix

Pe tema devierilor de la Razoare:

REPORTAJ: Prima staţie nouă de metrou către Drumul Taberei sufocă traficul în zona Răzoare

http://www.automarket.ro/stiri/reportaj ... 1601.html#

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Utilizator anonim

Si cum traficul era "foarte fluent" pe Bd. Vasile Milea cineva a considerat ca de azi de la ora 9 trebuie sa se apuce sa razuiasca asfaltul intre Bd. Timisoara si Apaca pentru o viitoare reasfaltare. Rezultatul = haos.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar DanCld

De la breteaua pasajului Basarab pana la Apaca au razuit si asfaltat pana acum vreo zi sau doua  :roll:

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Dr2005

Utilizator anonim wrote:
Si cum traficul era "foarte fluent" pe Bd. Vasile Milea cineva a considerat ca de azi de la ora 9 trebuie sa se apuce sa razuiasca asfaltul intre Bd. Timisoara si Apaca pentru o viitoare reasfaltare. Rezultatul = haos.

Au început de luni :(

Pe Vasile Milea lucrează Tehnologica Radion. Evident, în faţa blocului (fost) Vodafone au răzuit asfaltul şi au lăsat mormanul între banda 2 şi banda 3, fără semnalizare, fără nimic  :lol:

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar linia 69

A fost montat la gata (adica prins) si al doilea fir al retelei troleibuzelor pe Valea Oltului + completarea la celalalt fir. La Valea Argesului s-a facut legatura cu racordul existent ce pleaca din bucla de iesire a capatului (terminalului). A mai ramas de facut legatura la Valea Ialomitei. In prima faza cam asta o sa fie, deci acces retragere doar pentru liniile 69 si 71 pentru ca pe partea capatului cu str. Valea Argesului (partea cu statia lui 168 spre Brancusi) nu s-a intamplat nimic si nu cred ca vor trece prin terminal toate troleibuzele depoului Bujoreni plus ca in acest caz se vor muta troleele manual deoarece nu exista macaz, ceea ce nu cred ca se va intampla + ca ar incomoda si circulatia celor care vor sa plece in traseu. Asa stand lucrurile se pare ca pana la inchiderea strazii Valea Ialomitei o sa mai treaca ceva apa pe .... Dambovita !
Deci Valea Oltului 90% gata.

Eu zic ca in functie de cum se misca cu lucrarile la M5 pe strada Valea Ialomitei, pana la inceputul lunii decembrie vom avea iarasi modificari importante de trasee... adica un 90 la Valea Argesului si poate desfiintarea liniilor 91 si 93, impreuna cu o suplimentare de parc pentru 69 (4-5 ture in plus) si eventual mutarea sau preluarea partiala de catre Bujoreni a liniei 90.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Dominatrix

De ce nu se poate pastra macar temporar circulatia troleibuzelor pe ramura de nord, dar deviate la Valea Argesului folosind reteaua existenta pe bucla Raul Doamnei? Ar fi necesara reconfigurarea retelei la intersectia cu ramura de nord  a Bd. Drumul Taberei (ca sa permita circulatia dinspre Moghioros spre Raul Doamnei si invers, lucru care in prezent nu se poate), plus un macaz amarat la capatul sudic pentru legatura cu reteaua pe ramura de sud, sens spre Valea Argesului.

Nu stiu cum va fi exact proiectul de deviere a traficului, dar ma gandesc ca pe "bucla" Drumul Taberei, exact unde va fi statia Brancusi, traficul va fi foarte greoi. Si sa nu uitam si de lucrul pe portiunea Valea Ialomitei - Romancierilor, care se va incepe din primavara sau vara viitoare si care va fi in sapatura deschisa. Ai dreptate Dominatrrix, ar fi buna solutia dar nu cred ca se va aplica... mai ales ca se si doreste incet-incet renuntarea la transportul cu troleibuze  :(

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar IK4

Dominatrix wrote:
De ce nu se poate pastra macar temporar circulatia troleibuzelor pe ramura de nord, dar deviate la Valea Argesului folosind reteaua existenta pe bucla Raul Doamnei? Ar fi necesara reconfigurarea retelei la intersectia cu ramura de nord  a Bd. Drumul Taberei (ca sa permita circulatia dinspre Moghioros spre Raul Doamnei si invers, lucru care in prezent nu se poate), plus un macaz amarat la capatul sudic pentru legatura cu reteaua pe ramura de sud, sens spre Valea Argesului.

Din ce am vazut s-au montat atat macazurile electrice cat si cele mecanice pentru accesul troleibuzelor spre si dinspre Valea Argesului via Moghioros la intersectia Dr. Taberei/Valea Argesului (statia <<POSTA>>). Deci este foarte probabil ca liniile 90/91/93 sa ajunga la Valea Argesului in curand, dar nu pe la Tricodava. Utila ar fi chiar prelungirea liniei 91 de la Valea Argesului pe Valea Oltului cu intoarcere la Bujoreni si statii la Mega Image si Valea Ialomitei, pentru ca 221 este oricum o fantoma.

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar Aron

Am vazut azi un Citelis dand tarcoale prin intersecti aia...cu afisajul PROBE.....Prima oara l-am vazut dinspre V Argesului facand stanga pe breteaua de nord si inapoi..

Nu s-a montat niciun macaz nicaieri, ala de la "POSTA" (sens spre bucla) este de cand s-a bagat troleibuz la Valea Argesului. Foloseste pentru acces retragere linii 69, 71 prin str. Valea Ialomitei. A fost mult timp si invers pentru acces capat Valea Argesului dar de multi ani s-a scos pentru ca reteaua de pe bucla nu s-a mai folosit facandu-se cea de pe Valea Oltului.
Pentru ca sa fie deviate spre Valea Argesului cele trei linii 90, 91, 93 prin bucla Drumul Taberei mai intai trebuie sa vedem cum va arata devierea strazii. Deocamdata stalpii pe sensul spre Valea Argesului stau in drum si cred ca vor fi scosi asa ca rabdare.

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Devieri de trafic si inchideri de strazi datorita lucrar IK4

linia 69 wrote:
Nu s-a montat niciun macaz nicaieri, ala de la "POSTA" (sens spre bucla) este de cand s-a bagat troleibuz la Valea Argesului. Foloseste pentru acces retragere linii 69, 71 prin str. Valea Ialomitei. A fost mult timp si invers pentru acces capat Valea Argesului dar de multi ani s-a scos pentru ca reteaua de pe bucla nu s-a mai folosit facandu-se cea de pe Valea Oltului.
Pentru ca sa fie deviate spre Valea Argesului cele trei linii 90, 91, 93 prin bucla Drumul Taberei mai intai trebuie sa vedem cum va arata devierea strazii. Deocamdata stalpii pe sensul spre Valea Argesului stau in drum si cred ca vor fi scosi asa ca rabdare.

Eu am relatat ce am vazut pe teren, nu din aminitri. Iata o poza in care se vede clar ca la <<POSTA>> nu a fost nici un macaz, ci doar firele lasate in aer, pana acum vreo doua saptamani. Ei bine, acum este macaz mecanic chiar in fata postei si dj_exemplar in postul de mai sus spunea ca a vazut chiar troleibuz plimbandu-se prin acel loc.
Lucrarea la Valea Ialomitei este mult mai avansata fata de ce este la Valea Argesului, asa ca pana la mutarea sensului de mers pe trotuar intre cele doua strazi, probabil troleibuzele vor circula sau se vor retrage pe acolo. Nu cred ca tronsonul de la Moghioros la Valea Argesului va ramane doar cu 268 si cu mersul pe jos.
Intersectie Dr. Taberei cu Valea Argesului intrare statia <<POSTA>>
posta1.jpg (191.21 KB; downloaded 3827 times)

Asa este si acum, ca in poza, de multi ani incoace, pana acum doua saptamani si pana asta seara. Daca e cazul citeste inca o data si mai atent ce-am scris mai sus. REPET, singurul macaz din zona (intersectia) aia este cel vis-a-vis de POSTA pentru acces depou linii 69, 71 prin bucla Drumul Taberei - Valea Ialomitei. Stalpul pe care este acel macaz a fost schimbat acum vre-o luna deoarece vechiul stalp capatase in timp o inclinatie periculoasa si a fost scos (taiat la nivelul solului). Poate de aia ti s-a parut ceva nou (macazul) pe acolo dar care de fapt e vechi de cand s-a construit reteaua pe Valea Argesului. In cazul in care cineva vede un alt macaz in afara de cel amintit de mine il rog sa-i faca o poza si s-o posteze aici. In ultimul timp trec de doua ori/zi pe acolo, dimineata spre servici si seara spre casa asa ca inca am "amintirile" proaspete iar daca vreti intr-adevar sa vorbim de amintiri ne mutam in topicul potrivit si depanam ... despre perioade in care linia 65 trecea prin acele macaze (atunci erau pe ambele sensuri) si avea traseul Valea Argesului - Bd. Lacul Tei etc.  ;)
Sigur ca pe acolo (sens V. Ialomitei) inca mai trec troleibuze ca doar pe acolo se retrag inca, pana la darea in folosinta a scurtaturii prin Valea Oltului, nu mai e mult pana atunci. S-ar putea sa se faca si probe dar numai pe celalalt sens al buclei Drumul Taberei (adica spre V. Argesului, fara macaz) cu toate ca asa cum ai zis se lucreaza in continuu la devierea strazii si nu prea vad rostul, dar cine stie .... . Lucrarile sunt in toi iar spre Valea Ialomitei s-a spart trotuarul, s-au mutat semafoarele si trecerea de pietoni mai spre Valea Oltului (asta era sambata).

Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464324 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”