Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovVehicule din trecut aparținând STB / ITB / RATB / STB S.ATramvaie

Topic: Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304

24 posts, 23 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304 ikarusbus

304, pregătit pentru SEM
att.UOThHwjFqQgck1xFxMKAQa9REYOyh1_XTvLQY-UMjLE.jpeg (71.7 KB; downloaded 1866 times)
att.gOiKvQIyYNm9TDnXxXN38WUHe6wG2tJZ4UnIcRTERS4.jpeg (88.12 KB; downloaded 1866 times)
att.m5_BC-fbC-Fxkn0gb-QP59fopCjfVPiXnNVdcuyaZNA.jpeg (86.6 KB; downloaded 1866 times)

Re: V3A-93M-FAUR Nenea_titi

Original avea și niște rame în jurul farurilor (care cred că mai sunt pe la FAUR retrase, plus cupla fracturată și acoperită.

Re: V3A-93M-FAUR moonteanu

Eu am o mica intrebare: ele vor circula si in uz comercial dupa aceste revopsiri(014,304,3405,etc)?

Re: V3A-93M-FAUR petro burgener

Părerea mea e că,  ar trebui păstrate numai pentru astfel de evenimente și  nu în uz comercial.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93M-FAUR GPS

Nenea_titi wrote here:
Original avea și niște rame în jurul farurilor (care cred că mai sunt pe la FAUR retrase, plus cupla fracturată și acoperită.

Acele detalii se regăseau la ultimele vagoane Faur. Primele nu le aveau.

La faruri, până la revopsire, toate FAUR aveau ramele. Chiar și printre primele aveau cuplele fracturate și acoperite. Interior galben și validatoare de bilete cu marcaj. A, să nu mai zic de afișajul cu bandă, fond negru scris alb iluminat cu tuburi fluorescente. Ce frumos se vedea.

Re: V3A-93M-FAUR TudorSt

Înainte de RK, toate vagoanele aveau cabina vatmanului descoperită, fără paravan. Ușa 1 se deschidea în totalitate. Nu e un detaliu semnificativ, dar ca idee zic.

• edy
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93M-FAUR edy

Se vor mai pune aparatoarele din fata si spate si boghiuri? ca in imaginile acestea?
Gabi23 wrote here:
#197 - Inainte si dupa RK. Are afisaj de tip matricial. A fost ultimul vagon construit de FAUR, în schema roz/mov.

@TudorSt

Detaliile menționate de mine au fost mulți ani prezente pe FAUR. Afișajul cu bandă era una din caracteristicile estetice de baza ale acestui model de tramvai.

Re: V3A-93M-FAUR Adrian.B

WOW. Felicitări și pentru această revopsire. Era frumos sa mai existe un afișaj original pe rolă. V3A ul din Ploiești avea rola de RATB cu toate traseele de atunci. Dar nu se știe unde a dispărut căci pe Tatre nu a ajuns. Ma interesez dacă mai există în depou.

Re: V3A-93M-FAUR TudorSt

Nenea_titi wrote here:
@TudorSt

Detaliile menționate de mine au fost mulți ani prezente pe FAUR. Afișajul cu bandă era una din caracteristicile estetice de baza ale acestui model de tramvai.

Eu nu am zis nimic, doar am mai adaugat detaliul cu peretele cabinei, care a fost pus la RK. Niciun FAUR roz (ca de altfel niciun EPC sau Holec) nu avea cabina inchisa ca acum.

Re: V3A-93M-FAUR valy

304 nu fusese albastru? A avut și el schema roz?
Cât despre măștile de la tampoane, din ce am văzut in pozele  vechi aceastea nu se regăseau la primele vagoane ieșite.

Re: V3A-93M-FAUR WT_fan06

Cum adică albastru ❓

Re: V3A-93M-FAUR valy

ByOnu wrote here:
Un scurt moment de istorie de la Dl. Ing. Mihai Cristian Bucșan, căruia îi mulțumim pentru informații și materiale! :)

Știm cu toții tramvaiele V3A reconstruite la FAUR. Mi-am adus aminte că, pe undeva, pe forum, ați scris că ați vrea să vedeți o fotografie cu prototipul vopsit în albastru. Din păcate, nu am o fotografie, dar pot să vă ofer un desen al prototipului cu numărul de parc RATB 304.

1994_prototip+FAUR+V3A_ITB++304_a.jpg (247.92 KB; downloaded 2844 times)

1994_prototip+FAUR+V3A_ITB++304_b.jpg (243.32 KB; downloaded 2844 times)

Și, în continuare, un oarecare, de serie.

1998_FAUR+V3A_a.jpg (327.59 KB; downloaded 2844 times)

1998_FAUR+V3A_b.jpg (289.69 KB; downloaded 2844 times)

Dacă așa zice

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie  • 
Choose destination

Since our 2718 forum members have written 465945 posts in 5820 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”