Topic: Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304
24 posts, 23 views
📖 Pagination options
- ikarusbus
-
Posted:
-
Tramvaiul V3A-93M-FAUR #304
ikarusbus
304, pregătit pentru SEM
304, pregătit pentru SEM
att.UOThHwjFqQgck1xFxMKAQa9REYOyh1_XTvLQY-UMjLE.jpeg (71.7 KB; downloaded 1866 times)
att.gOiKvQIyYNm9TDnXxXN38WUHe6wG2tJZ4UnIcRTERS4.jpeg (88.12 KB; downloaded 1866 times)
att.m5_BC-fbC-Fxkn0gb-QP59fopCjfVPiXnNVdcuyaZNA.jpeg (86.6 KB; downloaded 1866 times)
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Re: V3A-93M-FAUR
Nenea_titi
Original avea și niște rame în jurul farurilor (care cred că mai sunt pe la FAUR retrase, plus cupla fracturată și acoperită.
Original avea și niște rame în jurul farurilor (care cred că mai sunt pe la FAUR retrase, plus cupla fracturată și acoperită.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Eu am o mica intrebare: ele vor circula si in uz comercial dupa aceste revopsiri(014,304,3405,etc)?
Eu am o mica intrebare: ele vor circula si in uz comercial dupa aceste revopsiri(014,304,3405,etc)?
-
- petro burgener
-
Posted:
-
petro burgener
Părerea mea e că, ar trebui păstrate numai pentru astfel de evenimente și nu în uz comercial.
Părerea mea e că, ar trebui păstrate numai pentru astfel de evenimente și nu în uz comercial.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Acele detalii se regăseau la ultimele vagoane Faur. Primele nu le aveau.
Nenea_titi wrote here:
Acele detalii se regăseau la ultimele vagoane Faur. Primele nu le aveau.
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
La faruri, până la revopsire, toate FAUR aveau ramele. Chiar și printre primele aveau cuplele fracturate și acoperite. Interior galben și validatoare de bilete cu marcaj. A, să nu mai zic de afișajul cu bandă, fond negru scris alb iluminat cu tuburi fluorescente. Ce frumos se vedea.
La faruri, până la revopsire, toate FAUR aveau ramele. Chiar și printre primele aveau cuplele fracturate și acoperite. Interior galben și validatoare de bilete cu marcaj. A, să nu mai zic de afișajul cu bandă, fond negru scris alb iluminat cu tuburi fluorescente. Ce frumos se vedea.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Înainte de RK, toate vagoanele aveau cabina vatmanului descoperită, fără paravan. Ușa 1 se deschidea în totalitate. Nu e un detaliu semnificativ, dar ca idee zic.
Înainte de RK, toate vagoanele aveau cabina vatmanului descoperită, fără paravan. Ușa 1 se deschidea în totalitate. Nu e un detaliu semnificativ, dar ca idee zic.
- edy
-
Posted:
-
edy
Se vor mai pune aparatoarele din fata si spate si boghiuri? ca in imaginile acestea?
Se vor mai pune aparatoarele din fata si spate si boghiuri? ca in imaginile acestea?
Gabi23 wrote here:
#197 - Inainte si dupa RK. Are afisaj de tip matricial. A fost ultimul vagon construit de FAUR, în schema roz/mov.
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
@TudorSt
Detaliile menționate de mine au fost mulți ani prezente pe FAUR. Afișajul cu bandă era una din caracteristicile estetice de baza ale acestui model de tramvai.
@TudorSt
Detaliile menționate de mine au fost mulți ani prezente pe FAUR. Afișajul cu bandă era una din caracteristicile estetice de baza ale acestui model de tramvai.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
WOW. Felicitări și pentru această revopsire. Era frumos sa mai existe un afișaj original pe rolă. V3A ul din Ploiești avea rola de RATB cu toate traseele de atunci. Dar nu se știe unde a dispărut căci pe Tatre nu a ajuns. Ma interesez dacă mai există în depou.
WOW. Felicitări și pentru această revopsire. Era frumos sa mai existe un afișaj original pe rolă. V3A ul din Ploiești avea rola de RATB cu toate traseele de atunci. Dar nu se știe unde a dispărut căci pe Tatre nu a ajuns. Ma interesez dacă mai există în depou.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Eu nu am zis nimic, doar am mai adaugat detaliul cu peretele cabinei, care a fost pus la RK. Niciun FAUR roz (ca de altfel niciun EPC sau Holec) nu avea cabina inchisa ca acum.
Nenea_titi wrote here:
@TudorSt
Eu nu am zis nimic, doar am mai adaugat detaliul cu peretele cabinei, care a fost pus la RK. Niciun FAUR roz (ca de altfel niciun EPC sau Holec) nu avea cabina inchisa ca acum.
-
- valy
-
Posted:
-
valy
304 nu fusese albastru? A avut și el schema roz?
Cât despre măștile de la tampoane, din ce am văzut in pozele vechi aceastea nu se regăseau la primele vagoane ieșite.
304 nu fusese albastru? A avut și el schema roz?
Cât despre măștile de la tampoane, din ce am văzut in pozele vechi aceastea nu se regăseau la primele vagoane ieșite.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
-
- valy
-
Posted:
-
valy
Dacă așa zice
ByOnu wrote here:
Un scurt moment de istorie de la Dl. Ing. Mihai Cristian Bucșan, căruia îi mulțumim pentru informații și materiale! :)
Știm cu toții tramvaiele V3A reconstruite la FAUR. Mi-am adus aminte că, pe undeva, pe forum, ați scris că ați vrea să vedeți o fotografie cu prototipul vopsit în albastru. Din păcate, nu am o fotografie, dar pot să vă ofer un desen al prototipului cu numărul de parc RATB 304.
1994_prototip+FAUR+V3A_ITB++304_a.jpg (247.92 KB; downloaded 2844 times)
1994_prototip+FAUR+V3A_ITB++304_b.jpg (243.32 KB; downloaded 2844 times)
Și, în continuare, un oarecare, de serie.
1998_FAUR+V3A_a.jpg (327.59 KB; downloaded 2844 times)
1998_FAUR+V3A_b.jpg (289.69 KB; downloaded 2844 times)
Dacă așa zice
📖 Pagination options