Topic: Vagoane seria 21-91 (Astra Arad/Atelierele CFR Grivița)
42 posts, 9851 views
📖 Pagination options
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Vagoane seria 21-91 (Astra Arad/Atelierele CFR Grivița)
Dristorul Nr.3
A iesit zilele acestea si primul vagon 21-91 001 modernizat din 21-90:
Din primele informatii, se pare ca a fost modernizat din 21-90 043.
Sursa:
David Gabriel pe grupul de Facebook ,,Trenuri Romanesti'' https://www.facebook.com/groups/trenuri. ... 30564666
David Gabriel pe grupul de Facebook ,,Trenuri Romanesti'' https://www.facebook.com/groups/trenuri. ... 30564666
2191.jpg (673.99 KB; downloaded 4910 times)
Sursa:
2191(2).jpg (146.42 KB; downloaded 4910 times)
- GPS
-
Posted:
-
Re: Vagoane seria 21-90 (Astra Arad)
GPS
Frumoasă schema expres de pe acest vagon. Să le spună cineva șefilor că au un vopsitor daltonist.
Frumoasă schema expres de pe acest vagon. Să le spună cineva șefilor că au un vopsitor daltonist.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Ăștia sunt bolnavi mintali. Cred că ne putem lua rămas bun la idea că CFR va avea odată o schemă unitară de vopsire. Fiecare cu fiecare...acum mă aștept ca și aceste vagoane să vină cu uși roșii, albastre, albe șamd.
Ăștia sunt bolnavi mintali. Cred că ne putem lua rămas bun la idea că CFR va avea odată o schemă unitară de vopsire. Fiecare cu fiecare...acum mă aștept ca și aceste vagoane să vină cu uși roșii, albastre, albe șamd.
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Posibil să dorească schemă diferită pentru IC-uri, însă și eu sunt dezamăgit că s-a renunțat la schema unitară... Chiar sunt curios ce scaune au folosit. Sper că nu de 21-76.900.
PS: cred că putem deschide topic nou pentru această serie, mai ales că alte 21-90 vor deveni cușete
Posibil să dorească schemă diferită pentru IC-uri, însă și eu sunt dezamăgit că s-a renunțat la schema unitară... Chiar sunt curios ce scaune au folosit. Sper că nu de 21-76.900.
PS: cred că putem deschide topic nou pentru această serie, mai ales că alte 21-90 vor deveni cușete
- Robert
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
O întrebare: vagonul sigur e modernizat de Arad? Că așa, după stil, pare mai degrabă de Grivița (leit 20-83, cel puțin la exterior), și nu ar fi imposibil ca Astra să fi subcontractat modernizarea către ei.
O întrebare: vagonul sigur e modernizat de Arad? Că așa, după stil, pare mai degrabă de Grivița (leit 20-83, cel puțin la exterior), și nu ar fi imposibil ca Astra să fi subcontractat modernizarea către ei.
- SirVlady
-
Posted:
-
- Suciu Alexandru
-
Posted:
-
Re: Vagoane seria 21-91 (Astra Arad/Atelierele CFR Grivița)
Suciu Alexandru
Vagonul provine din 21-90 002
Dristorul Nr.3 wrote here:
Vagonul provine din 21-90 002
- CFRFAN69
-
Posted:
-
CFRFAN69
Există o fotografie cu interiorul acestui vagon ?
Există o fotografie cu interiorul acestui vagon ?
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Unde a disparut, l-au trimis la vopsit?
Unde a disparut, l-au trimis la vopsit?
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Seria nouă 2191, foarte probabil pe PNRR în afară de primul vagon. Am văzut vreo 6-7 vagoane gata. Enjoy!
Seria nouă 2191, foarte probabil pe PNRR în afară de primul vagon. Am văzut vreo 6-7 vagoane gata. Enjoy!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Alta schema de vopsire, vin alegerile, trebuie sa inteleaga poporul ca s-a facut.
Alta schema de vopsire, vin alegerile, trebuie sa inteleaga poporul ca s-a facut.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Se vor alatura locomotivelor cu a 7-a schema de vopsire 😂
Se vor alatura locomotivelor cu a 7-a schema de vopsire 😂
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
Până la urmă unde sunt modernizate? La Astra sau Atelierele Grivița?
Până la urmă unde sunt modernizate? La Astra sau Atelierele Grivița?
📖 Pagination options