Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4867 posts, 1251218 views
 
Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 348
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente/incidente Der Hofmeister

Tigaia de 164 de la Bucureștii Noi a făcut blocare pe linia 41 în dimineața asta - motivul este împilarea osiilor. RATB a înființat temporar linia 641. Acum se revine încet-încet la circulația normală.

 


Re: Accidente/incidente Gabi23

Tramvai RUPT în două în Capitală, după ce A DERAIAT.

Un tramvai de pe linia 23 s-a rupt, pur şi simplu, în două, vineri, după ce a deraiat la intersecţia dintre Calea Rahovei, Calea Ferentari şi Strada Mihail Sebastian. Circulaţia tramvaielor este pentru moment întreruptă, RATB înfiinţând două linii navetă pentru a prelua călătorii.
Un tramvai a deraiat în intersecţia Calea Rahovei - Calea Ferentari - Mihail Sebastian, în urma unui accident rutier. Garnitura nu a putut opri în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autovehicul. Din primele informaţii, cauza accidentului ar fi fost neacordarea de prioritate. Pentru moment nu există informaţii despre eventuale victime.
Traficul în zonă este blocat, mai multe utilaje ale RATB intervenind pentru degajarea intersecţiei.
Circulaţia tramvaielor de pe liniile 8, 23 şi 32 este momentan suspendată. Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, au fost deja înfiinţate două linii navetă pentru suplinirea lipsei tramvaielor: 608, spre Ferentari, şi 632 pe Calea Rahovei. Reprezentantul RATB a menţionat, pentru Agerpres, că niciun călător nu a fost rănit.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tramvai-rupt-i...z2g5Ecw8fx

Vagonul deraiat este V3A-93-ul 156 al Dep. Dudeşti.

 


Re: Accidente/incidente Robert24

Iar acolo?  :(


Tramvai deraiat și RUPT ÎN DOUĂ în București, traficul blocat

Un tramvai al linie 23, care circulă de la Unirii înspre Rahova, a deraiat, vineri, pe Calea Rahovei, la intersecția cu Ferentari, din Bucureşti, transmite RATB. Tramvaiul s-a rupt în două, de la burduf, cele două jumătăți aflându-se la o distanță de 100 de metri una de alta. Jumătatea din față a tramvaiului a continuat să meargă, după ce acesta s-a rupt. -

Vineri, în jurul orei 11.00, tramvaiul a deraiat de pe linie, dar niciunul dintre călători nu a fost rănit în accident. Circulaţia tramvaielor este blocată pe Calea Rahovei şi Calea Ferentarilor. Incidentul s-a produs din cauza boghiului 3 care s-a rupt.

RATB a decis să ajute la fluidizarea traficului, înfiinţând două navete de autobuze: una va circula pe Calea Rahovei, alta pe Calea Ferentarilor: 632 pe Calea Rahovei și 608 pe Ferentari.

Și liniile 8 și 32 sunt blocate.

Anul trecut s-a petrecut un accident de tramvai în același loc, de aceea a fost înființată o Comisie specială la RATB care să analizeze situația.

În prezent, accidentul este anchetat atât de poliţişti, cât şi de comisia specială a RATB.

Potrivit poliţiştilor, citaţi de România TV, circulaţia în zonă va reveni la parametri normali în jurul orei 13.00.





http://www.b365.ro/tramvai-deraiat-in-b...95156.html

 


Re: Accidente/incidente AlexD

Tot macazul ala handicapat...ar trebui comisia sa se uite si la macazul dinspre piata rahova care e sudat si para sudat cu sudurile sparte care abia se mai tine locului...

Iti dai seama cat de 'meseriash' e vatmanul care a mai mers 100m pana a oprit, macar stie pentru ce folosesc oglinzile retrovizoare? Cum naiba sa nu iti dai seama ca s-a rupt vagonul de la jumatate si tu sa mergi mai departe...

 


Re: Accidente/incidente iliutu

Vagoanele astea nu au un fir de continuitate/integritate, care la rupere sa declanseze franarea automata ?

 


  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente/incidente 133 313

Concluzia... nu se mai fac cum se faceau odata. Macazele adica. Vad ca macaze gen Hala Traian si Delfinului inca traiesc bine mersi si nu mai deraiaza nimic pe ele.

 


Re: Accidente/incidente Gabi23

133 313 wrote:
Vad ca macaze gen Hala Traian si Delfinului inca traiesc bine mersi si nu mai deraiaza nimic pe ele.

Ba din contră, se deraiază şi acolo şi destul de des. Acu vreo 2-3 ani când avea Dudeşti ture prin 55, a sărit unul de Craiova la Hala Traian, şi cu cateva luni înainte tot acolo 030 de la Colentina. La Delfinului parcă anul acesta a deraiat 325, care zace si acu în depou...  :roll:. Problema o reprezintă MENTENAŢA FOARTE PROASTĂ a macazelor, de care se ocupă la misto cei de la "Secţia Linii" şi din cauza delăsării muncitorilor, dar şi din lipsă de fonduri.

 


Re: Accidente/incidente Rathgeber2523

Vagonul implicat este 156 , si cel care a comandat macazul este 204.

 


Re: Accidente/incidente florin.lifticariu

204 nu a fost implicat si in deraierea precedenta de la acelasi macaz ?

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente/incidente Utilizator anonim

In aceasta seara pe linia 178 se circula execrabil si mizer, faci o ora de la gara pana in Militari in coloana de 3 autobuze care merg cu 20 la ora si opresc la verde la semafor !!!  :evil:  :evil:  :evil:

 


Re: Accidente/incidente Gabi23

Nu e normal aşa 3 în trenuleţ! Dar nu e normal nici să stai la orele 17-18 în coloane imense pe tot Iuliu Maniu (coloana începând de la capatul lui 336 de la Apusului) sau pe Bd. Uverturii, unde am numărat între Cimitirul Militari şi Lujerului 7 autobuze  :roll:.  Iar după ora 21 am stat 22 de minute în staţia Luterană până a venit 4668, care a prins absolut toate semafoarele până la Crangaşi  :evil:.

 


Re: Accidente/incidente Rathgeber2523

florin.lifticariu wrote:
204 nu a fost implicat si in deraierea precedenta de la acelasi macaz ?

Ba da.

 


Re: Accidente/incidente Rathgeber2523

6292 a fost implicata intr-un accident cu un taxi la Faur pe linia N104

 


Re: Accidente/incidente georgica2704

DUPĂ EL, POTOPUL! ŞI-A PARCAT MAŞINA RAZANT de LINIA DE TRAMVAI şi a PLECAT! URMAREA ESTE HALUCINANT
http://www.libertatea.ro/video/detalii/video/dupa-el-potopul-si-a-parcat-masina-razant-de-linia-de-tramvai-si-a-plecat-urmarea-este-halucinanta.html

 


Go to page:  1  ... 82 83 84 85 86 87 88  ... 348
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2266 forum members have written 419428 posts in 5230 topics and 511 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use