Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)

817 posts, 330270 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 59

📖 Pagination options
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) shoppy

Continua balastarile, parca s-au mai dezmortit, azi lucrau 4 utilaje.

Foreza s-a mutat in zona rampei dinspre Militari a pasajului peste cf, intre Dragomiresti si Chitila lucra Vertatel cu un JCB, in rest nu se pare ca s-a mai lucrat ceva, baza de la Dragomiresti s-a ridicat cu totul, erau doar 5 utilaje in baza de la Chitila, dupa rugina de pe ele nu s-a lucrat de ceva vreme.

Podul de langa strada Industriilor s-a pregatit de suprabetonare de ceva timp.
Foreza mutata la Dragomiresti.
S-a expropriat societatea de langa strada Panduri.
Vertatel lucrau sambata cu 1 excavator, 4 JCB, 1 Bobcat si mai multe camionete la devieri, in rest nu s-a mai lucrat deloc la decopertari / balastari / compactari.
DSC01641.JPG (421.1 KB; downloaded 6073 times)
DSC01642.JPG (301.58 KB; downloaded 6073 times)
DSC01643.JPG (344 KB; downloaded 6075 times)

S-a suprabetonat podul de langa strada Industriilor.
Se lucra la decopertat la zona de la conducta si in zona Petrom, era un escavator in fiecare locatie.
S-a mai avansat si cu balastatul, se lucra cu un dregher si un cilindru compactor.
S-a spart capul pilotilor si se arma, foreza inca nu a inceput lucrul in partea cealalta.
Lucra si Verta Tel cu 3 JCB-uri si o camioneta cu macara.
DSC01780.JPG (391.93 KB; downloaded 5611 times)
DSC01781.JPG (385.16 KB; downloaded 5611 times)
DSC01782.JPG (350.43 KB; downloaded 5610 times)
DSC01783.JPG (332.18 KB; downloaded 5609 times)

4 Mai

Foreza se pare sa fi terminat toti pilotii (primul rand e in prinplan, acoperit de vegetatie).
Au inceput serios decopertarile spre A1.
Au continuat turnarile in zona primei forari, au aparut si niste grinzi prefabricate.

Schema:
Inceput decopertari
Inceput balastari
Inceput asfaltari
Terminat / deja dublat
DSC01796.JPG (412.29 KB; downloaded 10054 times)
DSC01797.JPG (374.27 KB; downloaded 10053 times)
DSC01798.JPG (409.78 KB; downloaded 10063 times)
schema.jpg (361.96 KB; downloaded 10055 times)

25 Mai

Au reinceput asfaltarile si s-a mai si decopertat/balastat pe Dragomiresti - Chitila, pe Dragomiresti- A1 nu au mai facut mare lucru (mai sapa ceva la podul de la strada Industriilor), in rest nu s-a mai intamplat mare lucru.

Schema:
Inceput decopertari
Inceput balastari
Inceput asfaltari
Terminat / deja dublat
DSC01799.JPG (353.16 KB; downloaded 9759 times)
schema.jpg (180.04 KB; downloaded 9747 times)

1 Iunie

S-a continuat asfaltarea cu diverse straturi pe tronsoanele deja atacate, s-a terminat demolarea gardului de la Autoklass si acum se balasta, s-a armat la podul de la strada Industriilor ca dupa ce au terminat podul acum se pare ca ii mai fac ceva de o sa fie un pod cu 3 culee, in rest nici o miscare, nu stiu de unde vorbeste prostii ala cu ritmul accelerat.
(Se pare ca o sa fiu Away From Country pentru 3 saptamani deci o vreme nu o sa mai fie noutati de la mine.)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) panzer01

Pozele sunt facute incepand de la Chitila DN 7 spre A1. La fiecare oprire am facut 2 poze: prima in spate spre chitila, a doua in fata spre A1.

Asfalt la nivel cu centura veche la Chitila. Aici apare terminat in graficul colegului, dar podul vechi de la Chitila e plin de gropi iar linia CFR catre Remat este inca intacta.

Asfalt si in zona Autoklass. Mai putin in dreptul intrarii.

Asfalt pe toata portiunea Autoklass - Petrom. Se observa si stratul de uzura. (cred, cel gros)

Baietii la lucru. Se asfalta duminica!

In dreptul bazei Tehnologica: se observa in spate o portiune de cam 100m neatacata, probabil o expropriere care nu s-a facut inca.

Un nou stop in dreptul depozitului Meva. Asfalt dar doar primul strat.

Un pod aici. Nu m-am putut apropia intr-ucat au iesit 6-7 caini si un paznic unul mai nervos ca altul. Data viitoare imi iau DSLRul si ii fotografiez in detaliu.

Rampa podului de la Dragomiresti dinspre Rompetrol. Armatura a fost ingropata deja, alta nu au mai adus. Se vede si o teava groasa de gaze in dreapta imaginii.

Dupa Dragomiresti: alterneaza portiunile pe care s-au apucat cu cele pe care nu s-au apucat. O sa incerca sa numar locurile unde nu s-au apucat.
Unde au inceput, doar santul cam de 1m adancime este gata. Nici urma de balastari. Nici nu cred ca are sens sa o faca pe bucati ci asteapta exproprierile. Cam pe unde este o multinationala sau benzinarie lucrurile sunt gata: pe unde este o casa, sau o cladire parasita, nici urma de activitate.

Nu lucrau duminica, eu am trecut inaintea ta si tot acolo erau, si era doar paznicul.
Stratul de uzura e subtire, cam pe la 5cm, acelea sunt straturi intermediare.
Intre DN7 si strada Cartierului e cu verde ca e deja dublat, dincolo de strada Cartierului e cu albastru deci inceput asfaltari.
Acolo la Tehnologica sunt niste tevi de gaze si niste LEA ce trebuiesc mutate.

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) Costin

Am facut topic nou pentru strapungerea Poligrafiei - Centura, cu toate informatiile pe care le'am gasit pe forum, mai noi sau mai vechi: viewtopic.php?f=16&t=3284

Discutiile despre lucrari si separare de sensuri sunt la topicul de discutii generale: viewtopic.php?f=258&t=2891&start=126

Va rog sa postati aici doar informatii privind evolutia lucrarilor, stiri si reportaje foto.

O zi buna  8-)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) mihai_atanasiu

progres minim pe portiunea Chiajna - Chitila; se chinuiau cu niste grinzi vineri dupa amiaza dupa intersectia cu Dragomiresti, unde e virajul;

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) crystyann

S-a asfaltat o bucatica mica-mica intre Porsche si Carrefour ( pe actuala centura pe 2 benzi ).
In rest, Verta tel se misca pe ici pe colo si ...cam atat.
Sa speram ca nu ne prinde iarna fara 4 benzi :)

Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST) panzer01

Am mai dat o fuga fara poze insa.

Dinspre Dragomiresti spre Chitila:
- La pod la Dragomiresti spre Chitila a aparut ceva armatura si s-au apucat sa dubleze rampa. (asta este locul unde anul trecut au astupat canalul de irigatii).
- La podul peste apeduct s-au montat o parte din grinzi. O alta parte isi asteptau randul la montaj.
- Au mai asfaltat. Masinuta de turnat asflat se tot plimba de colo colo pe tot traseul.

Pe tot tronsonul am numarat cam 400m neatacati in aceleasi locuri descrise mai sus: intre Petrom si Tehnologica si intre Dragomiresti si Carrefour.

Nu se vede nici un semn ca ar face macar rond la Rudeni.

Daca isi pun mintea intr-o luna ar termina lotul asta macar pe sensul nou. Dar nu ii vad prea preocupati.

S-a mai turnat o pila la podul de la strada Industriilor.
S-a raschetat din nou si s-a asfaltat soseaua existenta intre strada Industriilor si Seat.
S-a mai avansat la podul de la apeductul Chiajna.
S-a mai sapat la conducta.
S-au montat o parte din grinzi la podul de la apeductul Rudeni.
S-a mai decopertat langa Petrom.
S-a terminat de sapat si balastat in fata la Autoklass.
DSC01920.JPG (415.5 KB; downloaded 7213 times)
DSC01921.JPG (398.01 KB; downloaded 7212 times)
DSC01922.JPG (398.3 KB; downloaded 7212 times)
DSC01923.JPG (428.56 KB; downloaded 7212 times)
DSC01924.JPG (363.62 KB; downloaded 7212 times)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433147 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”